Moshi Moshi Fair || Japan beach festival

Moshi Moshi Fair || Japan Beach Festival in Zandvoort zal plaatsvinden op de Boulevard de Favauge. Wij zullen in samenwerking met International Sushi Festival een sfeervol evenement neerzetten voor jong en oud.  

 

Bereikbaarheid locatie

Stadshart Amstelveen is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Openbaar Vervoer

 

Boulevard de Favauge is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn directe busverbindingen met Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Wilnis. 

 

Er rijden twee buslijnen van en naar Zandvoort aan Zee. Vanaf station Haarlem Centraal ben je met bus 81 in ongeveer 30 minuten en met bus 80 vanuit Amsterdam, halte Marnixstraat (via Haarlem en Heemstede- Aerdenhout), duurt het een klein uurtje.

 

Zie www.9292ov.nl voor een compleet OV advies van deur to deur.

 

Met FlixBus reist u snel, eenvoudig en goedkoop tussen diverse Europese plaatsen. Vanaf maart 2016 vertrekt u ook met FlixBus vanuit Zandvoort aan Zee. Via Haarlem, Amsterdam, Eindhoven en Roermond rijdt u naar de grens en natuurlijk brengt FlixBus u ook weer terug naar Zandvoort aan Zee.

 

Auto

 

Langs de boulevard vind je veel parkeerplekken. Kun je geen plekje vinden langs de boulevard? Dan kun je terecht op één van de grotere parkeerplaatsen zoals het Watertorenplein of Parkeerterrein De Zuid. Deze parkeergelegenheden bevinden zich nog steeds op prima loopafstand van het strand. Ook kun je op sommige dagen je auto kwijt bij het bekende Circuit Zandvoort.

 

Parkeren

 

Boulevard en nabij de boulevard

Hier geldt betaald parkeren van 10.00 uur – 22.00 uur. Je kunt betalen met muntgeld, pin of telefoon. Parkeertarieven bij parkeermeters: Minimale inworp: € 0,50 Uurtarief: € 2,50 Dagdeel (5 uur): € 10,30 Dagkaart (10 uur): € 13,45