De Fair

Raiden Yosakoi Japanese Event

Als de tijd vliegt, vlieg mee. 

 

En zo lang proberen we nieuwe wegen te bewandelen om frisse ideeën te verzamelen voor een nieuw project. Wat er zich allemaal afspeelt achter de coulissen (en wat niet), is minstens even belangrijk. Het doet ons plezier om aan jullie Moshi Moshi Fair te presenteren!

 

Moshi Moshi Fair wil je graag kennis laten maken met de verschillende deelnemers die zich bezighouden met Japan, comics, anime, games, cosplay en meer! 

 

Kom naar Moshi Moshi in je beste cosplay!

 

Cosplay is een belangrijk element bij Moshi Moshi. Het liefst zien wij zoveel mogelijk bezoekers in cosplay! Of je nu in de trein zit, door de straten van Amsterdam loopt of met de auto rijdt, Cosplay is een visite kaartje dat je aan iedereen laat zien dat jij een geweldig dag hebt beleeft. Wil je liever niet in de spotlight staan, dan zijn er genoeg andere dingen om te doen. 

 

Wat kan je zoal doen tijdens Moshi Moshi Fair? Naast het geweldige aanbod op het gebied van eten, drinken en producten is Moshi Moshi Fair een evenement voor het hele gezin. Er zijn ook genoeg activiteiten voor de kleintjes. En om een echte matsuri gevoel te versterken, wordt Moshi Moshi Fair buiten gehouden.

 

 


Japanse Poffertjes Takoyaki
Berber Oostenburg Kimono Artist
Cosplay Event Abunai Tomofair