Huisregels

Door betreding van het festivalterrein ga je akkoord met de onderstaande regels. In geval dat er ruimte is voor interpretatie van de regels, geldt het oordeel van de stafleden.

 

U bent te allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen spullen en Stichting Nippon en haar leden hebben geen schuld bij verlies, diefstal of beschadiging.

 

Bij het betreden van Moshi Moshi Fair, stem je akkoord met de mogelijkheid dat je gefilmd wordt voor promotionele en veiligheidsdoeleinden voor Stichting Nippon.

 

Het is te allen tijde verboden,  op enigerlei manier vast te leggen door middel van film, video, fotografie, autoregistratie, uitzending of enigerlei andere methode van registratie, bijvoorbeeld door gebruik van een camerafoon of ander apparaat, zonder toestemming van de persoon zelf of standhouder.

Alle bezoekers zijn verplicht om elkaar op een normale en respectvolle manier te behandelen. Ergeren, sollicitaties en overige zaken zoals beschreven in de punten zijn verboden.

 

Stichting Nippon heeft het recht om bezoekers zonder opgave van reden de toegang tot het festival te ontzeggen.

 

Wat is verboden:

- Negatief en brutaal gedrag gericht op/in de nabijheid van één of meerdere personen.

- Opzettelijk verstoren van activiteiten.

- Vertonen van bordjes met daarop godslasterende of expliciete taal, sollicitaties, bedreigingen en beledigingen. 

- Distributie van flyers op het festivalterrein of het plaatsen aan de muur of enig ander oppervlak. Je kan flyers achterlaten bij onze informatiebalie voor distributie, maar flyers kunnen weggehaald worden door vrijwilligers als zij zich daartoe genoodzaakt zien.

- Waren en diensten aanbieden buitenom de locaties die ervoor bestemd zijn.

- Zedenkwetsend kleden.

- Versperren en/of bemoeilijken van (nood)deuren en gangpaden. 

- Oponthoud op plekken waar een toegangsrestrictie geldt, bijvoorbeeld de vrijwilligerslounges, achter balies en de technische ruimtes.

- Onnodig gegil of ander storend gedrag.

- Voordringen in rijen.

- Het onder invloed zijn van alcohol of drugs. 

- Vechten (echt of nep).

- Onzedelijk gedrag.

- Elk onveilig gedrag.

- Diefstal.

- Opzettelijk toebrengen van schade.

- Soliciteren

Uitzondering:

- is als het vechten plaatsvindt op het podium tijdens een voorbereide rollenspel tijdens de cosplaywedstrijd. 

 

Cosplay wapens dienen in overeenstemming te zijn met de Nederlandse wet, en als zodanig duidelijk herkenbaar te zijn als nep.

 

Zowel “realistische” namaakwapens als namaak zwaarden en katana’s in staal zijn verboden op straat, in de metro, binnen en buiten de zone van Amstelpark. Alle “realistische” namaakwapens en/of wapens in staal kunnen onmiddellijk in beslag genomen worden; zowel in de metro, op straat, als buiten en binnen Amstelpark.

 

Elke namaak katana of zwaard die op tijdens Moshi Moshi Fair aangekocht wordt, moet in zijn originele verpakking blijven. Aangekochte zwaarden en katana’s moeten dus in hun kartonnen doos blijven tot thuis. Wil een exposant je een artikel verkopen zonder doos? Neem het dan niet aan. De kans bestaat immers dat het meteen in beslag genomen wordt zodra je de Fair verlaat, of later op straat of in de metro.

 

Realistisch uitziende militair kostuum is niet toegestaan.

Mede mogelijk gemaakt door:

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring