What to do?

Lotus Bloem Workshop

De lotusbloem staat in onze hedendaagse maatschappij voornamelijk voor puurheid en zuiverheid. Met een stuk papier en een paar slimme vouwen kun je een mooie lotusbloem maken.

Edo Vlieger Workshop

Vliegeren wordt overal in de wereld gedaan. Het is meer dan een geliefd spel in Japan. Tijdens Moshi Moshi Fair kan je bij Vliegerteam EventsūüéŹ een heuse Japanse Edo vlieger maken.Dit zijn complete pakketje die je zelf in elkaar moeten zetten en vervolgens kan tekenen.


Budo Demonstratie

Needle Felting


Origami Workshop

Thee ceremonie Workshop


Manga Tekenworkshop

Japanse Taal Workshop


games

Kingyo Sukui

Japan favoriete zomer spel! Kingyo sukui of goldfish scooping, is een favoriete bezigheid op festivals in heel Japan. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk rubberen goudvissen of superballs met het schepje te vangen. Het is lastiger dan het lijkt. Het papier is gemaakt van rijstvellen. en wordt steeds zachter tot het helemaal niet meer werkt. 

Shateki

Een ander spel, maar evenmin zo populair is Shateki. Hierbij richt je op meerdere doelen voor punten.


Karaoke

Naast geurige gerechten en verrassende smaken zorgt Moshi Moshi Fair ook voor vertier. Zing de sterren van de hemel in de karaoke tent. Iedereen kan meedoen, of je nu echt goed kunt zingen of helemaal niet, het gaat om de pret. Laat je zangstem horen en boek je 15 minutes of fame.

Dance Dance Revolution

Even helemaal losgaan...Haal de kind in jezelf naar boven, dans je takoyaki eraf en ram er op los in de DDR tent. Dansen staat centraal in dit spel.